Österrike resan del 4

 
nu har vi lämnat österrike och är i tyskland och kollar på Hitlers Örnnäste. vilket var super häftigt. jag har gått på exakt samma ställe som han har gått. åkt samma hiss (som jag tyvärr inte fick någon bild på) som han. han var där 14 ggr och att bygga detta kostade 7 miljoner tror jag (kan vart mer kan vart mindre). kände både glädje och hat när man gick där! men det var en upplevelse. 
efter hitlers örnnäste åkte vi till München för att ta ett tåg till hamburg och sen köra hem över danmark. tåget var super hätigt och det var så här vi lastade hojarna. man fick ducka när man körde på så man inte slog i huvudet i taket. 
vad ska jag säga, resan har vart så otroligt underbar. jag har fått sett saker som har gjort att jag tappat hakan. fått 300 mil erfarenhet på mc:n. lärt mig att inte köra sjuk och fått höra hur duktig jag är säkert 100 gånger. fått uppleva saker jag aldrig trott att jag skulle. är så sjukt glad över att jag hängde med! det är som en dröm kom i uppfyllese! så vill tacka min kära föäldrar och min kära vän Lotte för denna underbara resan!! det var helt klart allt som hände!
Min vardag | | Kommentera |
Upp