budapest del 2

måndagen gick vi till en stort shopping centrum och kollade lite. hittade små roliga saker men blev inte så mycket till mig själv, blev mer till kompisar kändes det som haha. men vi gick även till ett annat shoppingcentrum där jag köpte min MK plånbok! men även massor med vin, lovar vi köpte typ en vinflaska för 8kr. hör ni hur sjukt det låter, 8 kr!!
blev inte så mycket mer den dagen för vi var helt slut kan jag säga er haha.
 
tisdagen åkte vi tillbaka till shoppingcemtrumet och köpte ännu mer vin, samalagt hade jag köpt 12 flaskor vin och en wiskhy falska. utan att behöva visa legg eller något. 
sen gick vi på en marknad typ, som var as stor. det låg typ ett gammal tågstaion. två våningar högt, men det  var rikigt häftigt kan jag säga! 
evelina fixade sina naglar sen käkade vi på en fin restunga och drack ett rikigt gott vin.
det blev även vin på lunchen med hehe
bilden med kundvagnen är när vi handlar.. 
och sista bilden är all alkohl vi köpte! 
 
onsdagen var vi helt slut och det var varmt så vi var på ett spa, men var inte där så länge för vi tyckte inte det var så specielt fräsht. men det var skönt att få bada lite, för det var ca 30 grader den dagen haha. kan säga att båda brände sig lite... kvällen sen packade vi och somnade tidigt typ.
kom på att vi även var på ett jätte känt cafe, där lyckade vi till det med champang! min var typ någon jordgubbschampng och evelina hade någon manog typ. det var helt okej gått. iallfall det första klunkarna hehe.
sen åkte vi även hop on hopp of bussen för att se budapest en sista gång! 
 
 
torsdagen var bara att sitta på ett flyg hem och sen jobba lite på kvällen innan man somnade som en stock ska ni veta haha. men resan var helt masgiskt och skulle lätt göra om den om man kunde!!
 
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp